mirjam oosterhout logo
Love | Food | Healing | Earth | Fire | Air | Water

over mij

Mijn transformatie begon jaren geleden al, zo heb ik ontdekt, toen ik mijzelf steeds dezelfde vragen stelde – “Wie ben ik?” en “Wat doe ik hier (op aarde)?” Ik had daar geen antwoord op en het maakte me soms wanhopig.

Mirjam Oosterhout Over Mij
Contact

mijn zoektocht

Wat ik nodig had, wat mijn doel was hier in de wereld was voor mij volstrekt onduidelijk. Het was een complete chaos en mijn hoofd/denken had de regie overgenomen in mijn leven.

Mijn brein draaide overuren en ik maakte vaak beslissingen die op zijn best slecht uitpakten. Keer op keer raakte ik alles kwijt; mijn liefde, huis, geld en bezittingen. En telkens begon ik weer opnieuw. En mijn hart raakte in de vergetelheid.

Mijn eigen waarde was ver te zoeken en ik was boos, eenzaam en ongelukkig.

Mijn zoektocht was lang en intens, maar ik kan nu zeggen dat ik heb ontdekt dat mijn zoektocht een proces van transformatie is geworden. Een ontdekkingsreis naar mezelf. En dat gevoelens, uitdagingen en triggers een uitnodiging zijn voor groei, naar zuiverheid, naar de ontdekking van mijn kern.

Mirjam Oosterhout Over Mij

mijn werk

Mijn werk als lichaamsfluisteraar is om je de mogelijkheid aan te reiken andere keuzes te maken.

Dat is de sleutel tot echte heling.

Door mezelf te zijn, help ik je toe te latem je bewust te worden van een andere mogelijkheid. Ik ben hier om de vraag te zijn die opent.

Zodat je kunt gaan zien waar het voor jou echt over gaat, wat je echt nodig hebt. Het is misschien niet wat je verwacht en je vindt misschien iets dat je nooit dacht te vinden, maar ik kan je de tools bieden de deur te openen naar verandering en heling.

lichaamsfluisteraar