mirjam oosterhout logo
Love | Food | Healing | Earth | Fire | Air | Water

body

GEZOND ETEN, BEWEGEN & KOU

Iedereen is uniek en voor iedereen gelden dan ook andere wegen naar een gelukkig en gezond leven.

Om weer gezond te gaan eten is het belangrijk om te kijken naar de voedingspatronen die er zijn en wat ze voor je doen. Vanuit daar gaan we vanuit een weekplan elke dag een andere keuze maken. Uiteindelijk wil je zo natuurlijk mogelijk eten en drinken.

Mijn mening is dat het vooral om voedingswaarde gaat, om energie. Welke voeding past bij jou en jouw leven? Samen zorgen we voor een voedingspatroon dat jouw lichaam en geest het beste ondersteunt.

Zodat je energie hebt, je fit voelt en in balans.

GEZOND ETEN, BEWEGEN & KOU
Contact
GEZOND ETEN, BEWEGEN & KOU
kou zwemmen training

Of je nu wilt afvallen of aankomen, als je weer echt naar je lichaam leert luisteren krijg je het gezonde en fitte lichaam dat bij je past. Je hormonen komen weer terug in balans en je voelt je goed.

Door je regelmatig bloot te stellen aan kou activeer je het bruinvet in je lichaam. Dit zorgt voor een betere verbranding en doorbloeding waardoor je lichaamscellen optimaal worden gevoed. Daarnaast zorgt kou voor de aanmaak van endorfine en serotonine. Dit zijn de hormonen waar je een geluksgevoel van krijgt, je gaat beter in je vel zitten.

Beweging zorgt niet alleen voor meer spieren, waardoor je beter verbrandt en sterker wordt, het zorgt ook voor ontspanning. Samen met een goede ademhaling, krijg je betere doorstroming van zuurstof en vitamine en mineralen.